Duomenų apsauga

Įvadas

Duomenų apsauga siekiama reguliuoti su asmenimis susijusių asmens duomenų rinkimą, tvarkymą, saugojimą, naudojimą ir atskleidimą. 1988–2018 m. duomenų apsaugos įstatymai, reglamentuojantys šią sritį, apibrėžia asmens duomenis kaip duomenis, susijusius su gyvu asmeniu, kurį galima atpažinti iš duomenų arba iš duomenų kartu su kita informacija. Šie teisės aktai taikomi asmens duomenims, kuriuos rankiniu ir elektroniniu formatu laiko privačios ir viešosios organizacijos. Jame nustatomos pareigos tiems, kurie valdo asmens duomenis (Duomenų valdytojai), o asmenims suteikiamos teisės, susijusios su jų pačių asmens duomenimis (duomenų subjektai). Kilkenio apygardos taryba yra užregistruota kaip duomenų valdytoja Duomenų apsaugos komisaro biure (registracijos numeris 0268/A). Išsamią Tarybos registracijos informaciją rasite adresu www.dataprotection.ie.

Mūsų duomenų apsaugos politika

Kilkenio apygardos taryba, kaip duomenų valdytojas, pagal Duomenų apsaugos aktų 71 skyriaus 2 skirsnį įpareigota:

  • Sąžiningai gauti ir tvarkyti asmens duomenis.
  • Laikykite jį tiksliai, išsamiai ir atnaujinkite.
  • Saugokite jį tik vienam ar keliems nurodytiems, aiškiai apibrėžtiems ir teisėtiems tikslams.
  • Naudokite jį ir atskleiskite su tais tikslais suderinamais būdais.
  • Įsitikinkite, kad jis yra tinkamas, tinkamas ir ne per didelis.
  • Saugokite jį ne ilgiau, nei tai būtina tam tikslui ar tikslams, kuriems jis buvo surinktas.
  • Laikykite jį saugiai ir saugiai.
  • Duomenų subjektui paprašius, pateikite savo asmeninės informacijos kopiją

Nuoroda į duomenų apsaugos politiką

Duomenų apsaugos politika ir praktikos kodeksas

Teisės

Asmenys pagal Duomenų apsaugos įstatymus turi šias teises:

1. Teisės konstatuoti asmens duomenų buvimą

Pagal 90 m. Duomenų apsaugos įstatymo 4 skyriaus 2018 skirsnį turite teisę nemokamai sužinoti, ar Kilkenio apygardos taryba turi jūsų asmeninės informacijos. Galite raštu paprašyti to Kilkenny apygardos tarybai ir mes per 21 dieną jus informuosime, ar turime jūsų asmens duomenų. Jūs taip pat turite teisę gauti asmens duomenų aprašymą ir žinoti, kokiais tikslais jie saugomi.

2. Prašyti asmeninės informacijos

Pagal 91 m. Duomenų apsaugos įstatymo 4 skyriaus 2018 skirsnį turite teisę gauti bet kokios asmeninės informacijos kopiją. Tai taikoma visų tipų informacijai, pvz., rašytinei informacijai, automatizuotiems įrašams, CCTV ir kt. Jūs turite teisę žinoti, kaip informacija buvo gauta, kaip ji buvo panaudota ir ar ji buvo perduota kam nors kitam.

Visi prašymai dėl asmens duomenų turi būti pateikiami raštu, paštu, el. Jūsų gali būti paprašyta pateikti jūsų tapatybę patvirtinančius dokumentus. Taip siekiama užtikrinti, kad asmeninė informacija nebūtų pateikta netinkamam asmeniui. Savo prašymą siųskite adresu:

Duomenų apsaugos pareigūnas, įmonės paslaugos,

Kilkenio apygardos taryba, grafystės salė John Street, Kilkenny

Jūsų laiškas turėtų skambėti taip: „ Noriu pateikti prieigos užklausą pagal 1988–2018 m. Duomenų apsaugos įstatymus dėl bet kokios informacijos, kurią apie mane laikote kompiuteryje arba rankiniu būdu, kopijos.

Įtraukite bet kokią informaciją, kuri galėtų padėti mums rasti jūsų įrašus. Tai gali apimti:

  • Kliento sąskaitos numeris.
  • Personalo numeris.
  • Bet kokia kita informacija, kuri gali padėti mums identifikuoti jūsų įrašus.

Kilkenny apygardos taryba per 30 dienų pateiks jums jūsų asmens duomenų kopiją.

3. Teisė ištaisyti arba ištrinti asmens duomenis

Pagal 4 m. Duomenų apsaugos įstatymo 92 skyriaus 2018 skirsnį turite teisę reikalauti, kad asmens duomenys būtų ištaisyti arba prireikus ištrinti per 30 dienų, jei Taryba nesilaiko savo pareigų rinkti, tvarkyti, saugoti, naudoti ir atskleisti. asmens duomenų pagal Įstatymo 2 skyrių.

Šis prašymas turi būti pateiktas raštu Kilkenio apygardos tarybai. Jūsų gali būti paprašyta pateikti jūsų tapatybę patvirtinančių duomenų ir informacijos, kuri padės nustatyti susijusius asmens duomenis.

Sprendimo apskundimas

Jei Taryba nesuteikia jums jūsų asmens duomenų, kaip reikalaujama pagal Duomenų apsaugos įstatymus, dėl informacijos apie asmens duomenų buvimą, prieigos prie asmens duomenų arba dėl asmens duomenų ištaisymo ar ištrynimo galite kreiptis į duomenų įgaliotinį.

Kontaktiniai duomenys yra tokie: Duomenų komisaro biuras

Kanalo namas,

Stoties kelias,

Portarlingtonas,

Co. Laoisas.

Vietinis: 1890 252 231,

Telefonas: 057 8684800

El. paštas:info@dataprotection.ie

Norėdami gauti daugiau pagalbos duomenų apsaugos klausimais, kreipkitės:

Duomenų apsaugos pareigūnas, įmonės paslaugos,

Kilkenio apygardos taryba, grafystės salė, John Street, Kilkenny

Telefonas: 056 7794070

paštas:dataprotection@kilkennycoco.ie

Susiję dokumentai

Informacija apie duomenų apsaugą

Duomenų apsaugos prieigos prašymo forma

Duomenų apsaugos prieigos užklausos forma.docx

Duomenų apsaugos politika ir praktikos kodeksas

Duomenų apsaugos pažeidimų valdymo politika ir procedūros

Nacionalinė išlaikymo politika

Bendrasis pareiškimas dėl privatumo vietos valdžios institucijoms

Elektroninių ryšių politika 2018 m. spalio mėn

CCTV politika, 2018 m. spalis.pdf (dydis 237.6 KB)

Subjekto prieigos užklausos politika ir procedūros.docx (dydis 40.9 KB)

Drones.pdf (dydis 180.8 KB) naudojimo politika

Dash Cam Policy and Procedures.pdf (dydis 295.5 KB)

Skyrius Konkrečių duomenų privatumo pareiškimai

Kilkenny reklamos logotipas
Kilkenny šūkis: Come See Come Do