Vandens paslaugų privatumo politika

VANDENS PASLAUGOS – PRIVATUMO PAREIŠKIMAS

Kilkenny apygardos taryba – vandens tarnybos palaiko privatumo pranešimą

Siekdami teikti efektyviausią ir tikslingiausią vandens paslaugų spektrą, atitinkantį Kilkenio grafystės piliečių poreikius, turėsime rinkti, apdoroti ir naudoti tam tikros rūšies informaciją apie žmones, susijusius su vandens paslaugomis. Priklausomai nuo vandens paslaugos, kurios prašoma, prašoma informacija gali apimti „asmens duomenis“, kaip apibrėžta duomenų apsaugos įstatymuose ir Bendrajame duomenų apsaugos reglamente (BDAR), ir gali būti susijusi su jūsų (kaip pareiškėjo) ir jūsų narių asmenine aplinkybe. šeima, kuri taip pat gali būti jūsų paraiškos dalis

Kodėl turime šį privatumo pranešimą?


„Kilkenny Water Services“ sukūrė šį privatumo pareiškimą, kad parodytų savo tvirtą įsipareigojimą užtikrinti privatumą ir užtikrintų, kad visuose jūsų santykiuose su „Kilkenny Water Services“ užtikrinsime jūsų pateiktų asmens duomenų saugumą.
„Kilkenny Water Services“ kasdien kuria, renka ir apdoroja daugybę asmeninių duomenų įvairiais įvairiais formatais. Kilkenny apygardos tarybos įsipareigojimas jums yra tas, kad asmens duomenys, kuriuos jums gali tekti mums pateikti, yra;
- Gauta teisėtai, sąžiningai ir skaidriai
- Gauta tik nurodytais, aiškiais ir teisėtais tikslais
- Tinkamas, tinkamas ir tik tuo, kas būtina tam tikslui, kuriam jis buvo gautas
- Įrašoma, saugoma tiksliai ir saugiai ir, jei reikia, atnaujinama
- Saugoma tik tiek, kiek būtina tiems tikslams, kuriems jis buvo gautas.
- Saugoma tokia forma, kad būtų galima identifikuoti duomenų subjektą
- Tvarkomi tik tokiu būdu, kuris užtikrina tinkamą asmens duomenų saugumą, įskaitant apsaugą nuo neteisėto ar neteisėto tvarkymo.

Asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir dalijimosi Vandens paslaugų dalimi teisinis pagrindas
Kilkenny Water Services, vykdydamas savo funkcijas pagal Vandens paslaugų įstatymus, gali prašyti visos informacijos, esančios bet kurioje vandens paslaugų paraiškos formoje, kurią parengė Būsto, planavimo ir vietos valdžios departamentas, kad galėtų naudoti visos vietos valdžios institucijos ir Kilkenio apygardos taryba.
Reikalingi asmens duomenų tipai
Prieš pildydami vandens paslaugų paraiškos formą, turėtumėte atidžiai perskaityti prie formos pateiktą informacinį lapelį. Turėtumėte pasirūpinti, kad galėtumėte išsamiai atsakyti į visus klausimus, jei jie jums aktualūs, ir pateikti reikiamus patvirtinamuosius dokumentus. Jei nepateiksite išsamaus atsakymo į jums aktualius klausimus arba nepateiksite reikiamų patvirtinamųjų dokumentų, jūsų paraiška gali būti laikoma neišsamia ir paraiška gali būti atidėta.
Visi pareiškėjai privalo pateikti informaciją apie toliau nurodytas duomenų kategorijas (jei jos taikomos)
– pareiškėjo ir bet kurio sutuoktinio ar partnerio asmens duomenys
- pareiškėjo ir bet kurio sutuoktinio ar partnerio santuokiniai duomenys
- Informacija apie pareiškėjo ir bet kurio sutuoktinio ar partnerio savaitės pajamas
- Duomenys apie kitus namų ūkio narius, ieškančius būsto
Kaip jūsų asmens duomenis naudos / tvarkys Kilkenio apygardos tarybos vandens tarnybos
Telefono numeriai ir elektroninio pašto adresai
Susisiekę su mumis galime paprašyti jūsų kontaktinio mobiliojo telefono numerio (arba el. pašto). Jei tai padarysime, galime naudoti šį numerį norėdami susisiekti su jumis žinutėmis (arba el. paštu), taip pat telefonu. Susisieksime su jumis tik tais klausimais, kurie turi įtakos jūsų paraiškai dėl bet kokių vandens paslaugų, pvz., subsidijų ar subsidijų. Jokiuose tekstiniuose pranešimuose (ar el. laiškuose) nebus jokios informacijos, pagal kurią būtų galima jus identifikuoti, ty jūsų vardą, kad pametus/pavogus jūsų telefoną, žinutes būtų galima susieti tik su mobiliuoju telefonu, į kurį buvo išsiųstas tekstas.
Jūsų duomenų elektroninis saugojimas ir tvarkymas
Vandens paslaugų aptarnaujamų klientų apimčiai reikalinga IT sistema, skirta klientų programoms valdyti. Duomenys iš šių programų įtraukiami į RWMIS IT sistemą. Formose prašoma ir šioje sistemoje saugoma informacija yra svarbi jūsų tinkamumo gauti atitinkamą vandens paslaugų paraišką įvertinimui. Prieiga prie duomenų yra kontroliuojama ir ribojama atitinkamiems darbuotojams, dalyvaujantiems įvertinti ir apdoroti įvairias paslaugas naudojant kitas saugos priemones, pvz., slaptažodžius.
Jei nuspręsite nutraukti paraiškos teikimą, jūsų paraiškų istoriją saugosime elektroniniu būdu, kad ateityje galėtume efektyviau tvarkyti bet kurią paraišką. Vandens paslaugos įgyvendina Nacionalinę išlaikymo politiką. Tai bus taikoma visiems popieriniams įrašams.

Dalijimasis savo asmeniniais duomenimis


Duomenis, kuriuos pateikiate Kilkenny Water Services kaip dalį savo paraiškos dėl dotacijų ir pan., Kilkenny Water Services naudos siekdama nustatyti, ar jūs atitinkate minėtas dotacijas. Tačiau kai kurie jūsų asmens duomenys (žr. sąrašą toliau) gali būti bendrinami su kitais Kilkenio apygardos tarybos aptarnavimo skyriais, kad jūsų nebūtų prašoma pateikti tų pačių asmens duomenų kelis kartus, t.
- vardas
- Adresas ir kontaktiniai duomenys
- PPSN
Šie asmens duomenys bus bendrinami su aptarnavimo skyriais, tokiais kaip;
Finansų skyrius
Technikai
Kilkenny Water Services taip pat dalinsis jūsų duomenimis su Būsto, planavimo ir vietos valdžios departamentu
Jei nenorite, kad pirmiau nurodyti asmens duomenys, kuriuos pateikėte kaip savo paraišką, pateikdami paraišką turėtumėte tai raštu nurodyti Kilkenio apygardos tarybos Vandens paslaugų skyriui. Taip pat galite informuoti kitus aukščiau išvardytus skyrius, kad nenorite, kad jūsų asmeninė informacija iš jūsų programos būtų naudojama jūsų paraiškoje jų paslaugoms teikti, ir norite pateikti naują pilną asmens duomenų rinkinį. Jei toks prašymas bus gautas, vandens paslaugų skyrius gali neturėti galimybės apdoroti jūsų prašymo.
Įrašų saugojimo politika
„Kilkenny Water Services“ priėmė Nacionalinę saugojimo politiką, kurioje pateikiama daugiau informacijos apie laikotarpį, kurį „Kilkenny Water Services“ saugos jūsų asmens duomenis ir kas atsitiks su jais pasibaigus reikalaujamam saugojimo laikotarpiui.
Įrašų saugojimo politikos kopiją galima pasiekti spustelėjus šią nuorodą,
https://www.kilkennycoco.ie/eng/Your_Council/Data-Protection/National-Retention-Policy.pdf
Jūsų teisės
Jūs turite teisę prašyti susipažinti su turimais apie Jus asmens duomenimis, gauti patvirtinimą, ar su Jumis susiję duomenys egzistuoja, būti informuotas apie duomenų turinį ir šaltinį bei patikrinti jų tikslumą. Be to, jei nustatoma, kad mūsų turimi duomenys yra netikslūs, turite teisę pakeisti, pašalinti, blokuoti arba nesutikti, kad būtų naudojami Kilkenny Water Services turimi asmens duomenys. Tam tikromis aplinkybėmis užblokavus prieigą prie duomenų gali būti panaikinta prieiga prie paslaugos, kai duomenų reikalaujama pagal įstatymus arba esminiams tikslams, susijusiems su paslaugos teikimu jums. Atminkite, kad siekdami apsaugoti jūsų privatumą, prieš suteikdami prieigą prie asmens duomenų imamės veiksmų, kad patvirtintume jūsų tapatybę. Norėdami pasinaudoti šiomis teisėmis, turėtumėte atlikti šiuos veiksmus:
https://www.kilkennycoco.ie/eng/Your_Council/Data-Protection/Datta-Protection-Access-Request-Form.docx
Atitikties teisė į Duomenų apsaugos komisaro biurą
Jei nesate patenkinti atsakymo, kurį gavote iš KILKENNY grafystės tarybos dėl jūsų prašymo, rezultatais, turite teisę pateikti skundą duomenų apsaugos komisarui, kuris gali ištirti šį klausimą už jus.

Duomenų apsaugos komisaro svetainė yra www.dataprotection.ie arba galite susisiekti su jų biuru adresu:
Lo skambinimo numeris: 1890 252 231
El. paštas: info@dataprotection.ie
Pašto adresas: duomenų apsaugos komisaras
Kanalo namas
Stoties kelias
Portarlingtonas, Co. Laoisas. R32 AP23.

Kilkenny reklamos logotipas
Kilkenny šūkis: Come See Come Do